Referenser

Referenser


 

Stationshuset, Falkenberg

Fastigheten är belägen bredvid stationen i Falkenberg och ytan på 7400 m2 kommer innehålla bl.a. gym och kontor. Vi är väldigt glada över att ha fått förtroendet att i samarbete med Industrientreprenad Varberg, under 2020 fått leverera takhuvar, galler, spjäll, brandspjäll och ventilationskanaler.

Östra sjukhuset, Göteborg

Just nu pågår en stor upprustning av Östra sjukhuset i Göteborg (en del av Sahlgrenska universitetssjukhuset) Sjukhuset byggdes för 50 år sedan och ska nu moderniseras och byggas ut för att möta dagens och framtidens krav. Tillsammans med Ventilationskontroll Aeolus AB har vi under 2020 fått förtroendet att leverera brandskydd i form av brand/brandgasspjäll samt takhuvar och ytterväggsgaller.

Dammgatan, Sala

I samarbete med OTK Klimatinstallationer i Enköping har vi levererat vårt kanalkryss, ABC-KRO-X. En smart och enkel lösning när du vill kunna passera två luftflöden utan kortslutning och slippa undergående kanaldragningar.

Leos Lekland, Borås

Just nu pågår arbetet för fullt med att uppföra en ny byggnad åt Leos Lekland på cirka 4 000 m² alldeles intill Borås Djurparks entré. Vi har haft nöjet att tillsammans med Ventprojekt Väst AB fått leverera takhuvar och brandspjäll till den nya fastigheten.

Borås Skidstadium, Borås

Vi har haft nöjet att tillsammans med Björling Ventteknik fått leverera takhuvar och branspjäll till nybyggda fastigheten vid Borås Skidstadium.

Tågdepå Kärråkra, Hässleholm

Kärråkra tågdepå är en ny underhållsdepå för reparationer, tillsyn, uppställning och städning av Öresundstågen och Pågatågen i skånska Kärråkra.  Det är ett omfattande bygge med bland annat 23 000 kvadratmeter verkstadshall med kapacitet att serva drygt 110 Öresundståg.  I samarbete med Ventab är vi stolt leverantör av bland annat brandspjäll och takhuvar.

Kv. Myntan, Tyresö

Vi har haft nöjet att tillsammans med Gnesta Ventilationsmontage leverera ABC-TH huvar till det nybyggda radhusområdet kvarteret Myntan på Tyresö.

Bostadsområde Hestra, Borås

ABC-TH huvar i det nybyggda bostadsområdet på Hestra i Borås.