Referenser

Referenser


Frölunda kulturhus, Göteborg

ABC Vent levererar rektangulära kanaler till Frölunda Kulturhus i Göteborg i samarbete med Brion Ventilation AB.

Bostadsområde Hestra, Borås

ABC-TH huvar i det nybyggda bostadsområdet på Hestra i Borås.

Hägerstenshamnens skola, Hägersten

Flerbostadshus, Öckerö

ABC-JET huvar i Magnelis på Öckerö. Magnelis ger mycket bra skydd i miljöer som är starkt alkaliska eller innehåller klorid och
ammoniak. Magnelis är testat och godkänt av RISE (SP) för användning i marina miljöer upp till korrosivitetsklass C5.

Angereds närsjukhus

Det nya Angereds Närsjukhus har byggts med ett nytänkande som ger en vård som sätter patienten i centrum. ABC Vent fick förtroendet att leverera ABC-BA huvar.

Resecentrum, Gamlestaden

Just nu sker en stor förändring i Gamlestaden i Göteborg. Under 2018 ska ett nytt resecentrum blir knutpunkt för spårvagnar, bussar och tåg. Alldeles intill ska det byggas kontor, hotell, 600 bostäder samt lokaler för handel. ABC Vent har fått äran att leverera brandskyddet för ventilationsanläggningen.

Zenuity, Lindholmen

Zenuity, som utvecklar mjukvara för avancerade förarstödsystem och självkörande fordon, väljer nu att förlägga sitt huvudkontor till Lindholmen i Göteborg. ABC Vent har levererat luftintag och avluftslösningar till ventilationsanläggningen.

Brf. Bröndbo

ABC Vent har levererat takhuvar ABC-GHA till Brf. Bröndbo i Uppsala. Installatör: Bravida

KV Domherren

ABC Vent har levererat 200 st Protect 60 till Skanska Nya Hem Johanneberg, KV Domherren i Göteborg. 3 byggnader med 158 lägenheter uppfördes med byggstart 2015.

Bild: Göteborgs Stad

LHL Gardermoen

Tillsammans med Voltair har vi fått leverera spjäll och ytterväggsgaller till det nya sjukhuset LHL Gardermoen som ska vara klart under 2018.

Bild: LHL Klinikkene

A6 Center, Jönköping

En omfattande modernisering och tillbyggnad av A6 Center i Jönköping pågår just nu. Uppdraget ska utföras samtidigt som verksamheten i köpcentrets övriga delar ska pågå som vanligt. Vi har fått förtroendet att bland annat leverera huvar, galler och brandspjäll.

 

ICON Växjö

ICON Växjö byggs på arenaområdet och kommer att innehålla skola, kontor, bowlinghall och bostäder. Total yta kommer att bli 37.000 m2 där högsta delen har 19 våningar. Vi har fått nöjet att leverera brandspjäll.